Manavgat Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi

Manavgat Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi | 444 28 46

Manavgat Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi

Adres: A. Pazarcı, İbrahim Sözen Cad. No:2526/A Manavgat/Antalya

Manavgat Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi olarak Kar Soğutma sizlerin soğutma sistemlerini ilk gün ki performansına kavuşturmaktadır. İnsanoğlunun varoluştan beri yiyeceği besini saklaması en doğal karakteridir. Bu nedenle mevsimi haricinde bir ürünü saklamak ya da tazeliğini korumak her zaman bizler için önemli olmuştur. Ürünün saklanabilmesi için öncelikli şart yapısal özelliğinin bozulmadan saklanabilmesidir. Bunun için ürünü uygun derecedeki soğuk ortamda saklamak gerekir. Bu anlamda son yıllarda tüm alanlarda yaygınlaşmaya başlayan soğuk hava deposu en doğru tercih olmaktadır.

Soğuk hava deposu servisleri, elde edilen ürünlerin, dalından toplanan mahsulün veya hayvansal ürünlerin sağlıklı ortamda tazeliğini koruması için dizayn edilmiştir. Ayrıca ilaç ve sağlık sektöründe de geniş bir kullanım alanına sahiptir. Manavgat Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi Öncelikle üreticilerin ihtiyacı olan soğuk hava depoları, aracılık veya satış yapan firmaların da ürünleri muhafaza etmelerinde kullanılmaya başlanmıştır.

Soğuk hava deposu standartları muhafaza edilecek ürünün özelliğine göre değişkenlik göstermektedir. Şöyle ki saklanacak ürün et grubu ise 00C - 1,70C arası sıcaklık ve %95 nem oranına sahip olmalı iken, yumurta için bu değerler -20C -  20 C arası sıcaklık %80 ila 95 arası nemli ortam olmalıdır. Bu nedenle soğuk hava oda standardı saklanacak ürünün özelliğine göre ayarlanmaktadır. Burada amaç ürünün yapısına uygun saklama koşulunda tazeliğini koruyarak tüm vitamin, mineral ve su değerini kaybetmeden muhafaza etmektir. Ayrıca sitemiz olan Antalya Buzdolabı Servisinden uygun fiyatlı olarak teknik servis hizmet alabilirsiniz.

Manavgat Soğuk Hava Deposu İşinde tecrübeli ve yetkili bir soğuk hava deposu servisi size bu konuda çok yardımcı olacaktır. Çünkü sizler de biliyorsunuz ki benzer ağırlık ve yapıda olan ürünlerin bile hacimsel olarak kapladıkları alanlar farklı olabilir. Böyle olunca saklayacağınız ürüne en uygun çözümü bu işi  yapan soğuk hava depo servisi size doğru ve kullanışlı çözümler sunacaktır. Manavgat Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi Ayrıca soğuk hava depo servisi oluşabilecek arızaya ivedilikle çözüm bulan bir çalışma prensibi ile müdahale eder. Çünkü soğuk hava deposunun herhangi bir arıza durumunda ürünlerin bozulmadan en hızlı şekilde sorunun çözümünün bulunması gerekmektedir. Kepez Soğuk Hava Deposu Tamir Servisi makalemizide okumalısınız.

Soğuk hava deposu servisi, alanında uzman, bu iş için eğitim almış ve uzun zamandır çalışarak tecrübe kazanmış kişilerden oluşmakta ve soğuk odaları montajından bakımına kadar her alanda takip etmektedir. Soğuk oda projelerinin hazırlanmasına da katkıda bulunan soğuk oda servisi, ilerleyen dönemlerde, kendinden talep edilmesi halinde, dijital olarak, kurmuş olduğu soğuk hava deposunu 7/24 takip edebilir ve bir problem gözlemlemesi halinde hemen müdahale ederek arızayı önleyebilir. Bununla birlikte, herhangi bir arıza belirtisinin varlığı halinde yine Manavgat Soğuk Hava Deposu servisine haber verilir ve bunun sonucunda arıza teşhisi konularak, yine sorunun çözümüne hızlı bir şekilde müdahale edilebilir. Fethiye Buzdolabı Tamircisi olarakta hizmet vermekteyiz.

Soğuk Hava Deposu Arıza Belirtileri

  • Ürünlerin terlemesi ve üzerlerinde su birikmesi
  • Ürünlerin kütle kaybetmesi
  • Ürünlerin donması (+ derecelerde çalışan soğuk odalarda)
  • Ürünlerin çürümesi
  • Ürünlerde koku ya da lezzet kaybı oluşması
  • Ürünlerin erken olgunlaşıp renklerini değiştirmeleri ve bitkilerin yaprak kaybı yaşaması
  • Tavanın damlaması
  • Duvar ya da tavanın çürümesi
  • Duvarın ya da tavanın yoğunlaşması ya da küf oluşturması
  • İç hava sıcaklığının olması gerekenden daha yüksek, düşük ya da değişken olması
  • Havanın kötü kokması ve solumanın zorlu olması
  • İç hava sıcaklığının eşit olmaması
  • Elektrik tüketiminin artması